fbpx

BELEID

Check- In en Check- out

Check in is tussen 16:00 en 20:00u. Wij zijn een kleinschalige B&B en hebben daarom ook geen 24/7 receptie. Daarom is het belangrijk dat u ons uw aankomsttijd correct aangeeft. Enkel dan kunnen wij u een correcte ontvangst garanderen. Mocht dit om een of andere reden wijzigen, deel het ons mede. De mobiele telefoon van Eron is steeds bereikbaar 0032/485 864 199. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om tijdens de gebruikelijke check-in tijden aan te komen, contacteer ons dan voor verdere afspraken. Uiteraard kunnen wij uw bagage veilig bijhouden mocht u vroeger aankomen dan 16u00. Check-out is tot 11u00. Mocht u nog langer wensen te blijven die dag dan kunnen wij uiteraard uw bagage veilig bijhouden. Noteer wel dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor uw persoonlijke bezittingen.

Voorschot beleid

Indien u langer dan 1 nacht bij ons verblijft rekenen wij een voorschot aan van 30%. Nadat u uw reservatie heeft bevestigd sturen wij u een e-mail. Hierin vindt u de info om uw voorschot veilig te betalen via bankoverschrijving, Visa, Mastercard of IDEAL.

ANNULERING- & NO SHOW

Dat kan gebeuren! We hebben alle begrip als uw reservatie door onvoorziene omstandigheden niet kan doorgaan. U moet echter wel begrijpen dat wij een kleine B&B zijn en hiermee rekening moeten houden. Daarom zijn er enkele faire spelregels. Indien u annuleert 1 WEEK voor uw aankomst, dan krijgt u uw 30% aanbetaling zonder meer teruggestort. Indien u in de week van uw aankomst annuleert, dan zijn wij zo vrij de aanbetaling van 30% te houden en dit als dekking voor het geleden verlies. before the week of your arrival, we will refund your 30% depositno questions asked.  However if you cancel in the week of your arrival we will keep the 30% deposit to cover the loss of rental. 

If you do  not show upfor your reservation and have not informed us we will be forced to charge you the full amount of your reservation. 

MOGELIJHEDEN TOT BETALEN

Wij aanvaarden Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Bancontact. Indien u rechtstreeks bij ons boekt kunnen wij u een beter tarief geven dan via derden. Steun kleine ondernemingen en boek rechtstreeks

KINDEREN EN HUISDIEREN

Kinderen zijn zeer welkom bij Woods & Wine. We voorzien extra bijzetbedden voor jonge kinderen en jongvolwassenen (mits meerprijs). Deel ons wel tijdig mede of u hiervan gebruik wilt maken. Wij leven op een kleine boerderij met veel dieren. Indien u een klein hondje meebrengt dat overnacht in een bench, dan kan dit voor een meerprijs van 10 euro per dag.

ROKEN

Sorry, wij van Woods & Wine zijn NIET ROKERS Roken is niet toegelaten op de terreinen van Woods & Wine.

DIVERSEN

Beschadigde of verplaatste goederen zullen aangerekend worden aan de persoon die de reservatie gedaan heeft. Kaarsen, lantaarns, geurstaafjes of alle andere vuurvoorwerpen zijn niet toegestaan in de B&B. Overlast van geluid of storend aanstootgevend gedrag wordt niet toegestaan. Wij zijn verantwoordelijk voor het comfort en de veiligheid van onze gasten en onze buren. Toegang tot de paardenstallen is uitdrukkelijk verboden tenzij in voorafgaand en onderling overleg met Eron. Denk eraan, dit is ook onze thuis.

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL
%d bloggers liken dit: