fbpx

Over ons

Welcome to our home in beautiful Belgiums Limburg.

Onze zoektocht naar een “huis” begon in 1998. Twee pas getrouwde mensen, een Belg en een Amerikaanse met 1 missie, een huis/thuis vinden met voldoende ruimte en mogelijkheden om de hobby/passie voor paarden en honden te kunnen verwezenlijken. Na lang zoeken vonden we deze locatie in As. Het huis en de omgeving snakten naar herstel en restauratie maar we konden erdoor kijken.

Ons huis dat dateert van 1860 is opgenomen in de lijst van Vlaams Nationaal Erfgoed en was oorspronkelijk een boerenburgerhuis. Bij de bouw van onze B&B was de reconstructie van het originele erfgoed de uitgangspositie

Vanwaar de naam Woods & Wine? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld en is zeer makkelijk te beantwoorden. De “achtertuin” van onze woning grenst aan het prachtige bos (wood) van het Nationaal Park Hoge Kempen. Wij zijn echte levensgenieters die houden van lekker eten en een goed glas wijn (Wine). Beide, Woods en Wine is bij ons te vinden. woodsof The National Park Hoge Kempen.  We are established “foodies” and enjoy nothing better than sitting down to a culinary meal with a great bottle of wine or local beer.  Both Woods & Wine can be found at our B&B.

Wij verheugen ons u te mogen ontmoeten en hopen dat al het mooie en lekkers van deze prachtige regio u kan bekoren zoals het ons nog iedere dag bekoort.

Eron, Peter, and Kieran

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL