fbpx

Omgeving

Woods en wijn heeft directe toegang tot het Nationale Park Hoge Kempen. Hoge Kempen National Park.  Dit park is een paradijs voor iedere buitenliefhebber met een aanbod van 220 km wandelpaden, 140 km ruiterpaden en een uitgebreid fietsroutenetwerk.

WANDELEN EN TREKKEN

 Woods en wijn heeft directe toegang (20 meter) tot het Natonale Park Hoge Kempen waar u diverse wandelroutes kan ontdekken. Bezoek Toerisme Limburgwaar u zich kan informeren over het aanbod van de diverse wandelroutes. here .

Wij bieden lunchpakketten aan op aanvraag meerprijs.

FIETSEN

Woods &Wine heeft het officiële “fietslabel” gekregen van Toerisme Limburg. Dat betekent dat onze locatie gelegen is op het fietsroutenetwerk van de fietstoerist. Wij bieden aan; - Fietsstalling (gratis), - Fietsroutenetwerkbrochure (gratis), - lunchpaketten en mogelijkheid tot fietsverhuur tegen een meerprijs.

Woods & Wine bevindt zich op maar 50 meter van een nabijgelegen fietsroute dat u toegang geeft tot een oneindig netwerk van fietsroutes doorheen Limburg, België en Zuid Nederland. Voor uitgebreidere informatie mbt fietsinfo, routes, netwerk en drank- en eetgelegenheden surf naar de website van Toerisme Vlaanderen/Limburg. Tourism Limburg’s website. 

The “Station in AsHet station (dialect stasjon) van As is 1 van de 6 toegangspoorten van het fiets- en wandelroutenetwerk van het Nationaal Park.

Paarden 

Ons hobby is American Quarter Horses. Wij zijn er trots op om u dit te kunnen tonen. Wij berijden ze, oefenen ermee, gaan ermee wandelen en fokken ze. We hebben 10 stallen op 4 ha. Op 10 minuten van ons ligt het prachtige nieuwe Sentower Park. Sentower Park Hierdoor zijn wij een toplocatie voor ruiters, stalpersoneel en paardeneigenaars. Wij bieden een oase van rust tijdens hun drukke paardenprogramma’s/shows. In de toekomst zijn ook ruiters met hun paarden welkom bij ons. Dan kunnen ook zij genieten van onze mooie ruiterpaden die vanuit Woods & Wine toegankelijk zijn.

GO KARTING

Op 5 minuten van Woods & Wine bevindt zich Karting Genk. Karting Genk. Dit complex met een uiterst professionele accommodatie wordt zelfs gebruikt als oefenparcour voor F1-rijders. Voor de gewone amateur die eens wilt “kicken” is er ook mogelijkheid om te karten. Er zijn diverse formules. Je kan er go-carts huren en plezier beleven op een veilig parcour in een veilige omgeving. Nadien kan je genieten van een lekker drankje of een lekker hapje eten. U kan altijd bij ons terecht voor meer info of u klan de wesite bezoeken om uw go-cart te reserveren. Visit their website to reserve your go-carts.

SHOPPING:

Voor diegene die van SHOPPEN houden. Designer Outlet Maasmechelen Village is op 10 minuten van bij ons. Designer Outlet Maasmechelen VillageModestad Hasselt is op 30 minuutjes. Ook Genk biedt een royaal aanbod aan shoppingmogelijkheden

CULTUUR

Bezoek C-mine, het mijnverleden komt hier uitgebreid aan bod. Genk, Hasselt, the movies, u noemt het, waarschijnlijk hebben wij het. Tourisme Limburg Bezoek de website van Toerisme Limburg en ontdek wat deze regio u allemaal te bieden heeft.

ETEN EN DRINKEN 

Wist u dat in Limburg 13 Michelin  sterren restaurants gevestigd zijn. Woods & Wine ligt centraal van vele van deze restaurants. Bezoek ze hier. here

ZAKELIJK:

Weg zijn van huis voor zaken kan soms vervelend zijn. Wij staan 100% ten uwe dienste en bieden onze businessgasten het ultieme aan comfort en privacy. Wij bieden u het comfort van een hotel met een vleugje thuisgevoel. Elke kamer is uitgerust met een werktafel, gratis Wifi, een gezellige bar en comfortabele stoelen. Indien u dit wenst kunnen wij u ook een printer aanbieden. Wij liggen op een boogscheut van het THOR-park. THORcentral.

RELAX

Voor diegene die enkel willen relaxen, welkom in onze gezellige en altijd warme loungeruimte om een boek te lezen, naar de muziek te luisteren (Sono system) of gewoon even niets te doen. Open een flesje wijn of proef een heerlijk streekbiertje. Bij goed weer kan u van dit alles genieten op ons buitenterras. U kan daar genieten van het geluid van de vogeltjes, spelen met de honden. Kortom, bij ons krijgt u de kans om te genieten en eventjes te vluchten van de dagelijkse stress.

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL